+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Spa Hotel Millenium Отзывы

рейтинг отеля

94%
идеальный

by 114 reviews

  • Персонал

    95%
  • Чистота

    98%
  • Оборудование

    93%
  • Комфорт

    92%
  • Соотношение цена / качество

    92%
Show reviews written by:
Сортировать по:
Show:

Anonym

Пожилые пары, 14.9.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
100 %
  • Rozložení procedůr , které umožňuje využít volný čas k prohlídce Karlových Varů. Doporučuji svým známým.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dušan Smejkal

одинокий путешественник, 14.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Dostupnost od centra, luxusní prostředí, chování personálu od pokojských, recepčních až po obsluhu baru a restaurace.

  • Pečená kachnička, která byla na oběd byla tak vynikající, že jsem už k večeři nemohl nic sníst.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Václav Tichý

Пожилые пары, 13.9.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Kvalitní hotel, milý personál, služby na vysoké úrovni, skvělá kuchyně.

  • Neshledal jsem žádný nedostatek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

STANA ŠVARCOVÁ

одинокий путешественник, 13.9.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • vše naprost

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Alice Škripková

одинокий путешественник, 10.9.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Roman Šindelář

одинокий путешественник, 6.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • skvělý pokoj vynikající kuchyně dobrý nápad s barem perfektní procedury profesionální personál v okolí bazén, nákupní centrum všude se dá jít pěšky

  • nebylo nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Babincová

одинокий путешественник, 4.9.2017

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Hotel je po rekonstrukci, vše je nové čisté, nezničené, personál ochotný, 6 procedur na víkend dostatečných. Výborné rozlévané víno v restauraci za dobrou cenu

  • Překvapilo mě parkování za den 150 Kč, pravděpodobně z důvodu nedostatečné kapacity parkoviště, dá se ale parkovat v okolí, takže příště bych neobjednávala.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jozef Sopata

Пожилые пары, 3.9.2017

Liberecký kraj

  • Overall rating
100 %
  • Vše bylo v naprostém pořádku.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

IVANA MRÁZOVÁ

Семья с маленькими детьми, 1.9.2017

Jihočeský kraj

  • Overall rating
90 %
  • byla jsem celkově spokojená, personál hotelu se velmi snažil, byl ochotný

  • menší výběr jídel pro malé děti

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

Другая группа, 31.8.2017

Karlovarský kraj

  • Overall rating
100 %
  • - skvělá dostupnost MHD do centra - ochotný personál - výborná kuchyně - super služby - čistota pokojů

  • - pokoje Comfort nejsou stejné - buď je super hezký, velký - nebo miniaturní nudle

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Sýkorová

Группы друзей, 21.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Výborné jedlo, personál, hotel je čerstvo zrekonštruovaný, takže všetko je krásne a čisté.

  • Niektoré procedury boli pomerne krátke. Cena niektorých procedúr na dokúpenie je aj po 20% zľave pomerne prehnaná.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Roman Týma

одинокий путешественник, 14.8.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiřina Rychterová

одинокий путешественник, 14.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Žádné připomínky. Vše perfektní, tak, jak to má být.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza Jelínková

Молодая пара, 13.8.2017

Jihočeský kraj

  • Overall rating
90 %
  • U hotelu hlídané parkoviště, bohužel my jsme museli parkovat na ulici od hotelu cca 100-200m.

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaroslava Hospodkova

одинокий путешественник, 3.8.2017

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Bylo to super uzili jsme si to,bylo stale co navstevovat dekujem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jolana Mrzenová

Пожилые пары, 3.8.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Švagr

Пожилые пары, 31.7.2017

Karlovarský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Velmi příjemný a ochotný personál. Čisto na pokojích i v celém objektu. Wellness nabídka a celkové prostředí wellness centra, které je přímo v objektu, bylo povznášející. Jídlo chutné, v dostatečném množství, jakož i nabídka a rozmanitost v rámci polopenze. Polohu hotelu mimo centrum považuji za velký klad. 100% doporučuji a děkuji personálu hotelu. Jiří Švagr

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra Kosová

одинокий путешественник, 29.7.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lucie Mazurová

Молодая пара, 28.7.2017

Karlovarský kraj

  • Overall rating
88 %
  • Hotel byl velmi útulný, spa perfektní, jen procedury krátké... Jinak zamestnanci prijemni, jak na recepci tak ve spa. Je videt ze hotel je relativne novy :) pobyt bych doporucila ostatnim.

  • Snídaně a večeře byly velmi chudé, nabídka byla velmi malá, snídaně byly každý den stejné. Když je zde někdo ubytovaný na dva tři dny, tak se to dá snést, ale celý týden jíst pořad to samé dokola nám vadilo, vzhledem k nabízeným standardům služeb bych očekávala trochu více kreativity. Dalši věc, která nam v hotelu schazela byla lednice na pokoji a telefon na recepci. Dále služba uklízeni na pokoji nefunguje jak je prezentováno, stalo se nám, že uklizečka vůbec nepřišla.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Dana Vršecká

одинокий путешественник, 24.7.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.