+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Spa Hotel Millenium Bewertungen

Hotelbewertung

94%
Perfekt

by 114 reviews

  • Personal

    95%
  • Sauberkeit

    98%
  • Ausstattung

    93%
  • Komfort

    92%
  • Preis-leistungverhältnis

    92%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Älteres Paar, 14.9.2017

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Rozložení procedůr , které umožňuje využít volný čas k prohlídce Karlových Varů. Doporučuji svým známým.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dušan Smejkal

Einzelreisende, 14.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Dostupnost od centra, luxusní prostředí, chování personálu od pokojských, recepčních až po obsluhu baru a restaurace.

  • Pečená kachnička, která byla na oběd byla tak vynikající, že jsem už k večeři nemohl nic sníst.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Václav Tichý

Älteres Paar, 13.9.2017

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Kvalitní hotel, milý personál, služby na vysoké úrovni, skvělá kuchyně.

  • Neshledal jsem žádný nedostatek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

STANA ŠVARCOVÁ

Einzelreisende, 13.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • vše naprost

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Alice Škripková

Einzelreisende, 10.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Roman Šindelář

Einzelreisende, 6.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • skvělý pokoj vynikající kuchyně dobrý nápad s barem perfektní procedury profesionální personál v okolí bazén, nákupní centrum všude se dá jít pěšky

  • nebylo nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Babincová

Einzelreisende, 4.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Hotel je po rekonstrukci, vše je nové čisté, nezničené, personál ochotný, 6 procedur na víkend dostatečných. Výborné rozlévané víno v restauraci za dobrou cenu

  • Překvapilo mě parkování za den 150 Kč, pravděpodobně z důvodu nedostatečné kapacity parkoviště, dá se ale parkovat v okolí, takže příště bych neobjednávala.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jozef Sopata

Älteres Paar, 3.9.2017

Liberecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše bylo v naprostém pořádku.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

IVANA MRÁZOVÁ

Familie mit kleinen Kindern, 1.9.2017

Jihočeský kraj

  • Gesamtbewertung
90 %
  • byla jsem celkově spokojená, personál hotelu se velmi snažil, byl ochotný

  • menší výběr jídel pro malé děti

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonymus

andere Gruppe, 31.8.2017

Karlovarský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • - skvělá dostupnost MHD do centra - ochotný personál - výborná kuchyně - super služby - čistota pokojů

  • - pokoje Comfort nejsou stejné - buď je super hezký, velký - nebo miniaturní nudle

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Sýkorová

Gruppe von Freunden, 21.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Výborné jedlo, personál, hotel je čerstvo zrekonštruovaný, takže všetko je krásne a čisté.

  • Niektoré procedury boli pomerne krátke. Cena niektorých procedúr na dokúpenie je aj po 20% zľave pomerne prehnaná.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Roman Týma

Einzelreisende, 14.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiřina Rychterová

Einzelreisende, 14.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Žádné připomínky. Vše perfektní, tak, jak to má být.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza Jelínková

Junges Paar, 13.8.2017

Jihočeský kraj

  • Gesamtbewertung
90 %
  • U hotelu hlídané parkoviště, bohužel my jsme museli parkovat na ulici od hotelu cca 100-200m.

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaroslava Hospodkova

Einzelreisende, 3.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Bylo to super uzili jsme si to,bylo stale co navstevovat dekujem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jolana Mrzenová

Älteres Paar, 3.8.2017

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Švagr

Älteres Paar, 31.7.2017

Karlovarský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi příjemný a ochotný personál. Čisto na pokojích i v celém objektu. Wellness nabídka a celkové prostředí wellness centra, které je přímo v objektu, bylo povznášející. Jídlo chutné, v dostatečném množství, jakož i nabídka a rozmanitost v rámci polopenze. Polohu hotelu mimo centrum považuji za velký klad. 100% doporučuji a děkuji personálu hotelu. Jiří Švagr

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra Kosová

Einzelreisende, 29.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lucie Mazurová

Junges Paar, 28.7.2017

Karlovarský kraj

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Hotel byl velmi útulný, spa perfektní, jen procedury krátké... Jinak zamestnanci prijemni, jak na recepci tak ve spa. Je videt ze hotel je relativne novy :) pobyt bych doporucila ostatnim.

  • Snídaně a večeře byly velmi chudé, nabídka byla velmi malá, snídaně byly každý den stejné. Když je zde někdo ubytovaný na dva tři dny, tak se to dá snést, ale celý týden jíst pořad to samé dokola nám vadilo, vzhledem k nabízeným standardům služeb bych očekávala trochu více kreativity. Dalši věc, která nam v hotelu schazela byla lednice na pokoji a telefon na recepci. Dále služba uklízeni na pokoji nefunguje jak je prezentováno, stalo se nám, že uklizečka vůbec nepřišla.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Dana Vršecká

Einzelreisende, 24.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.