+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Spa Hotel Millenium Bewertungen

Hotelbewertung

94%
Perfekt

von 315 Bewertungen

  • Personal

    95%
  • Sauberkeit

    97%
  • Ausstattung

    93%
  • Komfort

    92%
  • Preis-Leistungverhältnis

    92%
Bewertungen anzeigen von:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Zdeňka Stejskalová

Älteres Paar, 9.11.2018

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Tento pobyt všem doporučuji: personál ochotný a vždy jen s úsměvem, služby procedur perfektní čistota nejen na pokoji, ale po celém hotelu strava velmi dobrá

  • Zde nemůže snad nikdo nic vytknout a napsat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Aleš Kleprlík

Einzelreisender, 3.11.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Velmi ochotný personál. Slušné ubytování, stravování i welness služby. Dopravné dobře přístupné jak do centra tak i do přírody Slavkovského lesa.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Vlastimil Motyčka

Einzelreisender, 3.11.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Výborné ubytování i stravovaní. Rovněž wellnes na dobré úrovni.Chyběl mi jenom bazén. Výborné

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Hana ZAJÍČKOVÁ

Gruppe von Freunden, 2.11.2018

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Personál jak na recepci,tak i v procedurách. Čistotu na pokojích a po celém areálu. Slečnu Blažkovu co nám zajištovala teto pobyt.

  • Jediné co bylo,to byla strava,nebylo včas doplněno,bud chyběla příloha nebo hlavní jídlo,nebo talíře,strava ne že by byla nechutná,ale taková jednoduchá k večeři bych upřednostnila i lehčí jidla,knedlík se zelím je docela těžké a smažený květák také.Snídaně budiž pro pány,těm chutnalo já preferuji kvalitní jogurty a suroviny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Diana Svobodová

Einzelreisender, 1.11.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Hotel se nachází na klidném místě, personál hotelu milý a vstřícný, všude čisto a wellness služby na jedničku.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Milena Motalíková

andere Gruppe, 31.10.2018

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
94 %
  • - celkové prostředí - výběr z výborných jídel - příjemné a poctivě provedené procedury - milé chování personálu - dobré spojení do centra města - všude přístupná Wi-fi - bar dostupný 24 hodin -

  • - malý pokojík (vhodné spíš pro jednotlivce) - manželská postel přiražená ke zdi, pouze jeden toaletní stolek - malá skříň

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Josef Šimůnek

Älteres Paar, 30.10.2018

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Eva Růžičková

Gruppe von Freunden, 29.10.2018

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Wellness byl úžasný,doporučuji všem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Kozák

Einzelreisender, 25.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Velice ochotný a slušný personál, čisté prostředí. Moc se nám líbilo.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jarmila Chaloupková

Einzelreisender, 22.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • byla jsem velmi spokojena s personalem jidelny, uklizeci a hlavne s personale wellnes -vejlmi mili a vstricni, jinak jídlo bylo opravdu na jedničku a velky výber urcite varene s laskou, pokoje i zarizeni absolutne ciste a vonave, i skvela postel, celkove velka spokojenost, dekuji timto i majiteli hotelu

  • pri prijezdu v patek trochu neprijemni na recepci -byly vytizeni no zakaznik by to asi nemel poznat, a mensi neochota cokoliv vysvetlit, v nedeli pri podobnem vytizeni vse v poradku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Justová Ludmila

Gruppe von Freunden, 22.10.2018

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 22.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Ochotmý personál, čistota pokoje i společných prostor, kvalita služeb

  • -ubytování v jiném typu pokoje než byl objednán

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Lidmila Šafrová

andere Gruppe, 20.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Marie Šilhánová

Einzelreisender, 20.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Byla jsem spokojená s ubytováním i možností navštívit okolní města. Kdybych měla něco zvlášt vyzdvihnout, tak to byly vaše polévky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 15.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Za dobrou cenu jsme měli výborné ubytování, dobré jídlo a skvělé procedury. Personál hotelu je velmi příjemný, hotelové služby jsou na dobré úrovni, vše dobře zorganizované. Za nás maximální spokojenost: Děkujeme!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Padrnos

Älteres Paar, 15.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

andere Gruppe, 15.10.2018

Liberecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Jedním slovem "úžasné".

  • Není nic, co by se nám nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdenka Škvorová

Einzelreisender, 12.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Velmi příjemné prostředí, ochotný personál, chutné jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Gruppe von Freunden, 9.10.2018

Jihočeský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Příjemné prostředí, služby na dobré úrovni, podle očekávání.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jitka Šimková

Einzelreisender, 8.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Přístup personálu a čistota.

  • Solná jeskyně a procedura s kyslíkem.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10