+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Spa Hotel Millenium Recenzje

Ocena hotelu

94%
Znakomicie

by 114 reviews

  • Personel

    95%
  • Czystość

    98%
  • Wyposażenie

    93%
  • Komfort

    92%
  • Cena

    92%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Sortuj według:
Show:

Anonim

para, 14.9.2017

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Rozložení procedůr , které umožňuje využít volný čas k prohlídce Karlových Varů. Doporučuji svým známým.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dušan Smejkal

podróżujący w pojedynkę, 14.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Dostupnost od centra, luxusní prostředí, chování personálu od pokojských, recepčních až po obsluhu baru a restaurace.

  • Pečená kachnička, která byla na oběd byla tak vynikající, že jsem už k večeři nemohl nic sníst.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Václav Tichý

para, 13.9.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Kvalitní hotel, milý personál, služby na vysoké úrovni, skvělá kuchyně.

  • Neshledal jsem žádný nedostatek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

STANA ŠVARCOVÁ

podróżujący w pojedynkę, 13.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • vše naprost

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Alice Škripková

podróżujący w pojedynkę, 10.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Roman Šindelář

podróżujący w pojedynkę, 6.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • skvělý pokoj vynikající kuchyně dobrý nápad s barem perfektní procedury profesionální personál v okolí bazén, nákupní centrum všude se dá jít pěšky

  • nebylo nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Babincová

podróżujący w pojedynkę, 4.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • Hotel je po rekonstrukci, vše je nové čisté, nezničené, personál ochotný, 6 procedur na víkend dostatečných. Výborné rozlévané víno v restauraci za dobrou cenu

  • Překvapilo mě parkování za den 150 Kč, pravděpodobně z důvodu nedostatečné kapacity parkoviště, dá se ale parkovat v okolí, takže příště bych neobjednávala.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jozef Sopata

para, 3.9.2017

Liberecký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše bylo v naprostém pořádku.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

IVANA MRÁZOVÁ

rodzina z małym dzieckiem, 1.9.2017

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
90 %
  • byla jsem celkově spokojená, personál hotelu se velmi snažil, byl ochotný

  • menší výběr jídel pro malé děti

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonim

inna grupa, 31.8.2017

Karlovarský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • - skvělá dostupnost MHD do centra - ochotný personál - výborná kuchyně - super služby - čistota pokojů

  • - pokoje Comfort nejsou stejné - buď je super hezký, velký - nebo miniaturní nudle

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Sýkorová

grupa przyjaciół, 21.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
96 %
  • Výborné jedlo, personál, hotel je čerstvo zrekonštruovaný, takže všetko je krásne a čisté.

  • Niektoré procedury boli pomerne krátke. Cena niektorých procedúr na dokúpenie je aj po 20% zľave pomerne prehnaná.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Roman Týma

podróżujący w pojedynkę, 14.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiřina Rychterová

podróżujący w pojedynkę, 14.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Žádné připomínky. Vše perfektní, tak, jak to má být.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza Jelínková

dorośli, 13.8.2017

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
90 %
  • U hotelu hlídané parkoviště, bohužel my jsme museli parkovat na ulici od hotelu cca 100-200m.

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaroslava Hospodkova

podróżujący w pojedynkę, 3.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Bylo to super uzili jsme si to,bylo stale co navstevovat dekujem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jolana Mrzenová

para, 3.8.2017

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Švagr

para, 31.7.2017

Karlovarský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi příjemný a ochotný personál. Čisto na pokojích i v celém objektu. Wellness nabídka a celkové prostředí wellness centra, které je přímo v objektu, bylo povznášející. Jídlo chutné, v dostatečném množství, jakož i nabídka a rozmanitost v rámci polopenze. Polohu hotelu mimo centrum považuji za velký klad. 100% doporučuji a děkuji personálu hotelu. Jiří Švagr

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra Kosová

podróżujący w pojedynkę, 29.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lucie Mazurová

dorośli, 28.7.2017

Karlovarský kraj

  • Cena ogólna
88 %
  • Hotel byl velmi útulný, spa perfektní, jen procedury krátké... Jinak zamestnanci prijemni, jak na recepci tak ve spa. Je videt ze hotel je relativne novy :) pobyt bych doporucila ostatnim.

  • Snídaně a večeře byly velmi chudé, nabídka byla velmi malá, snídaně byly každý den stejné. Když je zde někdo ubytovaný na dva tři dny, tak se to dá snést, ale celý týden jíst pořad to samé dokola nám vadilo, vzhledem k nabízeným standardům služeb bych očekávala trochu více kreativity. Dalši věc, která nam v hotelu schazela byla lednice na pokoji a telefon na recepci. Dále služba uklízeni na pokoji nefunguje jak je prezentováno, stalo se nám, že uklizečka vůbec nepřišla.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Dana Vršecká

podróżujący w pojedynkę, 24.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.